Vad hände egentligen mellan Stina-Lee och hennes B?

Många har frågat Stina-lee vad som hände mellan henne och hennes livskärlek Bobby?! Men ingen har fått något svar, just för att Fröken Stina-Lee inte vill berätta. Är man nyfiken och tittar bakåt i bloggen så får man följa hennes liv med Bobby och hundarna Charlie och Timmie. ( Vart tog han vägen? Annan historia!) Ju längre tiden gick, desto mindre fick B vara med i Stina-Lee´s blogg. Hon ville inte vara så privat och lämna ut sin familj fick man läsa. Det var även väldigt mycket snack om att Stina-Lee skulle flytta till Malmö, just för att B pluggar där. Men Stina-Lee flyttade aldrig, fick hon kalla fötter och drog sig ur?! Hon var ju trots allt orolig, hon som var en Country Girl, hur skulle hon överleva mitt i City. Men det skulle nog lösa sig fick man läsa. Nu ser vi bilder var och varannan dag på hennes familj och hennes systerbarn. Men ingen B, han försvann, ni vet när Stina-lee mådde dåligt och tog en bloggpaus av personlig skäl. Ni har nog spekulerat i detta, liksom vi, vad var det för personligt som hände egentligen?!

Det är slut.

Stina-Lee mår dåligt och Bobby Lee flyttar till Malmö?! Enligt våra kontakter så är det pga. av att de två gick skilda vägar. Bobby bor numera i Malmö och trivs bra där.
- Det verkar vara en häftig stad ,säger han.
Han studerar till Socionom och hans utbildning har startat bra. Kan det vara så att Bobby blev trött på Stina-Lee´s drömvärld och bloggen? Han verkar vara en ordentlig kille som vet vad han vill.Medan Stina-lee inte har någon aning om vad hon vill bli, göra, eller utbilda sig till.Ja, Bobby ser ju ut att trivas som fisken i vattnet i Malmö!!



Stina-Lee som inte vill kommentera i sin blogg vad som hänt eller vad som händer. Utan snarare gör narr av sina läsare, ex. denna kommentar som hon tog med i sin frågestund. Alla som läste fattar ju att frågeställaren menade Bobby och inte Charlie. Men Stina-Lee valde att ta med kommentaren, just för att frågeställaren hade skrivit fel.



Stina-Lee Själv har kommenterat uppbrottet på detta sätt. Inte på sin blogg då, vilket ni naturligtvis förstår. Kanske inte heller den trevligaste kommentaren, men det är trevligt att läsa vad bloggerskan själv säger om saken.

" Bobby LEE = Kines ;) Sen ska vi inte gifta oss, det är slut för läääängesen you know. 2008-10-02 @ 20:21:38 URL: http://www.stinalee.se "










På återseende, Kram Bloggdetektiverna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0